Donderdag 14 maart
DE ZIN VAN JE LEVEN - DE SHIT VAN JE VERLEDEN IS DE MEST VOOR DE TOEKOMST
Door Marian Coelet

Heb je al best heftige dingen meegemaakt in je leven en vraag je je af waarom het jou allemaal moest overkomen? Toch hebben juist deze gebeurtenissen je gemaakt tot wie je nu bent. Er zitten namelijk ook mooie lessen opgesloten in tegenslag.

Een succesvolle ondernemer werd bijvoorbeeld mantelzorger voor zijn vrouw en koos daarna voor een hele andere carrière. Een topsporter is eerst ziek geweest en wint vervolgens goud.

Uit een tegenslag komen vaak mooiere dingen voort. Buig tegenslag om naar iets positiefs. De voorruit van je auto is groter dan de achterruit en dat is niet voor niks. Het gaat er niet zozeer om wát je hebt meegemaakt, maar om hoe je ermee omgaat. Hierdoor kun je zelfs dankbaar zijn voor de nare dingen in je leven. En omdat je steeds meer ervaringsdeskundige bent geworden heb je de tools om in je dagelijkse leven, je werk en privé de vruchten van tegenslagen te plukken en te gebruiken. En durf je ook nieuwe uitdagingen aan, wow!

Marian Coelet laat ons deze avond ervaren hoe je kunt leren van ‘de shit’ die op je pad is gekomen. Hoe kun je je staande houden en zo veranderen, meer jezelf te worden. Door meer te leren luisteren naar wat er voor jou echt toe doet kun je kiezen voor je eigen geluk. Om zo het pad wat voor je ligt te bemesten, met jouw wensen, jouw verlangens.
Marian: “Ik vergelijk het wel met een lotusbloem die in de modder staat (het verleden) en daar in die vruchtbare modder groeit de stengel op zoek naar het licht. Een lange weg, maar uiteindelijk komt hij boven water en ziet het licht, en door de vreugde ontvouwt zich een prachtige bloem, die daar drijft vol vertrouwen en weet dat het goed is”.

Het wordt een interactieve avond waar Marian vooral ook inspeelt op de opmerkingen en vragen van de deelnemers over het thema Zin en Leven, zodat we aan het einde van de avond met een gevoel naar huis gaan dat het leven zin heeft en we weten waarom.

OVER MARIAN
Marian geeft via Lotus4health al ruim 30 jaar met passie lezingen en cursussen in Levenswijsheid. Kijk voor meer informatie op www.lotus4health.com. Ze is ervan van overtuigd dat door te werken aan bewustzijnsverruiming en inzicht in onszelf, iedereen zijn leven in eigen hand kan nemen en kan groeien tot een gezond en evenwichtig mens vol zelfvertrouwen. Deze lezing is geschikt voor iedereen die graag met twee benen op de grond wil staan en de inhoud van hun leven positief wil verbeteren.

PRAKTISCHE INFO
Aanvang
20 uur (inloop vanaf 19.30 u)
Toegang
10 euro p.p. inclusief hapjes en drankjes. Graag contant en gepast betalen aan de kassa.
Aanmelding
Er is plek voor 20 deelnemers . Je kunt je aanmelden door een mailtje naar studioquink@gmail.com te sturen.
Locatie
Meer informatie en de route vind je hier.