Unieke kunst

Ik werk met verschillende materialen zoals onder andere kranten, foto's, plamuur, wol, textiel en natuurlijk verf. Soms is dit het eindresultaat, soms scan ik elementen in en bewerk ze dan in verschillende lagen op de computer. Om het daarna op plexiglas of canvas te printen.

 

Nadat ik een workshop dichten heb gevolgd, schrijf ik ook regelmatig gedichten bij mijn kunst.

Dimensies

Voor mij geeft mijn werk het multidimensionale weer: meerdere werelden, dimensies en het innerlijke die met elkaar verweven zijn. Als je iemand ontmoet, zie je de buitenkant maar daarachter zitten heel veel verhalen. Dat vind ik fascinerend.

 

Hierna zie je een aantal van mijn mixed media kunstwerken.

Contact

Wil je een meer informatie of heb je een vraag, mail dan naar studioquink@gmail.com.